Gala Cultivăm Valori este un eveniment de referință care aduce în prim-plan realizările și impactul pozitiv al organizațiilor și persoanelor care promovează incluziunea, echitatea și respectul pentru diversitate în România. Aceasta reprezintă o platformă unică de recunoaștere a celor care contribuie la schimbare prin proiecte și inițiative remarcabile în domeniul profesional, social, cultural, educațional și sportiv.

Consiliul Național al Dizabilității din România, în parteneriat cu Auchan România, a organizat vineri, 15 noiembrie 2024, Gala Cultivăm valori! – ediția 2024. Evenimentul a fost dedicat recunoașterii și promovării incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități. Gala a celebrat realizările remarcabile ale persoanelor cu dizabilități și a evidențiat contribuția celor care susțin activitățile și integrarea acestora în diverse domenii, precum educația, munca, cultura, sportul, mediul de afaceri și altele.

Evenimentul a avut loc în București, Strada Oltețului, nr. 30, Parc Studențesc Tei, Velveto sala Ronda, Sector 2.

Gala a atras o varietate de participanți dedicați promovării proiectelor ce susțin drepturile și bunăstarea persoanelor cu dizabilități, atât în România, cât și în Uniunea Europeană. Astfel de inițiative contribuie semnificativ la schimbarea percepțiilor societății și la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități, oferindu-le oportunități de recunoaștere și încurajând participarea lor activă în toate domeniile vieții sociale.

Gala Cultivăm valori! este un eveniment de referință care aduce în prim-plan realizările și impactul pozitiv al organizațiilor și persoanelor ce promovează incluziunea, echitatea și respectul pentru diversitate în România. Aceasta reprezintă o platformă unică de recunoaștere a celor care contribuie la schimbare prin proiecte și inițiative remarcabile în domeniul profesional, social, cultural, educațional și sportiv, consolidând astfel scopul evenimentului de a celebra integrarea persoanelor cu dizabilități și susținerea valorilor autentice în societate.

În cadrul Galei Cultivăm valori!, ca de fiecare dată, au fost alocate locuri pentru reprezentanții marilor companii, oferindu-le ocazia să interacționeze direct cu persoanele cu dizabilități, să descopere performanțele pe care acestea le pot atinge în plan profesional și să înțeleagă cât de valoroase sunt contribuțiile lor.

Anul acesta, Consiliul Național al Dizabilității, împreună cu coorganizatorul și sponsorul Auchan România, și-a propus să onoreze noi lideri, inovatori și organizații care, prin dedicare și inițiative de impact, contribuie la construirea unei societăți mai incluzive și echitabile. Evenimentul a inclus momente speciale, precum ceremonia de premiere, discursuri inspiraționale și sesiuni de networking între reprezentanți ai sectorului public, privat și ONG-uri,  creând astfel o comunitate angajată în cultivarea valorilor autentice și în sprijinirea comunității persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul a reunit 300 de participanți: persoane cu dizabilități, aparținători, angajatori, oameni de cultură, decidenți, oameni politici etc.

Doamna Daniela Tontsch, președintele Consiliului Național al Dizabilității din România, a exprimat recunoștință participanților la eveniment, subliniind necesitatea de a dezvolta comunitatea, prin cultivarea valorilor comune.

„Dragi participanți, parteneri, sponsori, și membri ai echipelor de organizare, vă mulțumesc din suflet pentru contribuția voastră la succesul Galei Cultivăm Valori, ediția 2024. Fiecare dintre voi a avut un rol esențial în a transforma acest eveniment într-o celebrare autentică a valorilor, solidarității și excelenței.

Participarea voastră, atât ca invitați, cât și ca susținători, ne arată că împreună putem schimba lumea în bine. Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: Auchan Romania, OMV Petrom, Ability Hub și Velveto, fără sprijinul cărora acest eveniment nu ar fi fost posibil. Implicarea voastră este un exemplu de responsabilitate socială și de angajament față de comunitatea noastră.

De asemenea, transmit toată aprecierea mea echipelor de organizare, în mod special celei de la Auchan, condusă de domnul Tiberiu Danețiu și Elena Cobianu, directorului artistic Cătălin Orezeanu, Brand Ambasadorului CNDR, domnul Dinu Maxer, care au depus eforturi impresionante pentru ca această gală să fie impecabilă, memorabilă și plină de inspirație. Profesionalismul și dăruirea voastră au fost cu adevărat remarcabile.

Această gală a avut rolul să celebreze realizări, să consolideze relații și să promoveze colaborarea pentru un viitor mai bun. Împreună, cultivăm valori care vor avea un impact de durată în societate.

Vă mulțumesc încă o dată și vă invit să rămânem uniți în misiunea noastră de a construi o lume mai incluzivă și mai echitabilă”, a declarat Daniela Tontsch, președinta Consiliului Național al Dizabilității din România.

„Mulțumim Consiliului Național al Dizabilității din România, suntem onorați să fim parteneri și să dezvoltăm împreună proiecte valoroase care ne dau încredere că se poate, că putem construi o lume mai atentă la cei din jur, așa cum am realizat deja în hipermarketul Auchan Berceni, primul magazin din România care se aliniază standardelor internaționale în ceea ce privește accesul la cumpărături pentru persoanele din diverse categorii de dizabilități, într-un proiect ANPC si CNDR, sub înaltul patronaj al Primului Ministru și susținut de Auchan. Acesta este mai mult decât un proiect de suflet, este vorba de o încurajare pentru societatea în care trăim cu toții, o dovadă a faptului că atunci când ne pasă de celălalt, contribuim implicit la o viață mai ușoară și accesibilă, în care fiecare are drepturi egale. Iar povestea merge mai departe.

Suntem recunoscători pentru distincția primită din partea CNDR pentru dedicarea noastră accesibilității și incluziunii în retail. La Auchan facem lucrurile din convingere și din inimă, iar compania noastra are o politică concretă de incluziune de care suntem mândri, fiind o normalitate să avem cca 140 de colegi persoane cu dizabilități, dintre care aproape jumătate sunt în familia noastră de mai bine de 10 ani. Sunt colegi valoroși, pasionați, autonomi și membri de suflet ai familiei noastre Auchan”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Afaceri Corporative & Retail Media Auchan România.

În deschiderea Galei „Cultivăm Valori”, au luat cuvântul mai multe personalități marcante: directorul Corporate Affairs & Retail Media, domnul Tiberiu Danețiu, domnul Cristian Popescu, consilier general în cadrul Primăriei București, doamna Dana Nuța, fondatoarea Ability Hub, domnul Rareș Hopincă, primarul Sectorului 2, doamna senator Monica Cristina Anisie, domnul senator Irineu Darău, domnul Romi Mihăescu, secretarul general al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, și domnul Adrian Bulgaru, directorul Institutului Român pentru Drepturile Omului. În discursurile lor, aceștia au subliniat importanța continuării proiectelor sociale deja existente și inițierea unor noi inițiative, toate având scopul de a promova respectul, egalitatea și incluziunea, valori esențiale pentru societatea noastră.

Gala „Cultivăm Valori” a cuprins următoarele secțiuni: elevi determinați; studenți determinați; angajatori; profesioniști; educație; cultură; sport; agenți de schimbare.

La Secțiunea – Elevi determinați s-a acordat Diplomă de excelență pentru capacitatea remarcabilă de a persevera în fața obstacolelor, adaptabilitate și determinare, pentru că îi motivează pe cei din jur prin exemplul propriu, următorilor elevi/următoarelor eleve: Ariana Mihaela Dumitru, Lucia-Maria Aga, Laura Margareta Erin Stoica Antal, 17 ani, Eric Brudi. Premiile la această secțiune au fost înmânate de către Andra Dincă, o învingătoare. Ea s-a transformat dintr-un copil greu adoptabil, în cel mai fericit copil cu părinți iubitori și rezultate școlare remarcabile.

La Secțiunea – Studenți determinați s-a acordat Diplomă de excelență pentru capacitatea remarcabilă de a persevera în fața obstacolelor, adaptabilitate și determinare, pentru că îi motivează pe cei din jur prin exemplul propriu, următorilor studenți/următoarelor studente: Andra Iacov, Horațiu Alexandru Danciu, Anis Ali, Yousef Ayyash. Premiile la această secțiune au fost înmânate de către Directorul Corporate Affairs & Retail Media, domnul Tiberiu Danețiu.

La Secțiunea – Sport li s-a acordat Diplomă de excelență lui Ioan Tudose, Alexandru BOLOGA, primul campion paralimpic nevăzător din istoria sportului românesc (Reamintim, în acest sens, că Alexandru Bologa a câștigat la Paris, la Jocurile Paralimpice din acest an, medalia de aur la judo), Irinei Văcărean, lui Leonard Lupașcu, Cornel Deaconița, Alin Huțanu, Marin Marian, Ionel Sandu, Henrik Larsson.

Premiile la această secțiune au fost înmânate de către Directorul Marketing și Relații Client Auchan România, Raluca Mindirigiu.

La Secțiunea – Agenți de schimbare li s-a acordat Diplomă de excelență lui George Gabriel Tănase, Andreei Szabo, Florentinei Cristea, Irinei Maria Utica, lui Mihai Ciprian Abutnariței, Magdalenei Câmpeanu, Albertei Moșneguțu, Andrei Iacov, Diana Dumitru, Roxanei Irimia, Laviniei Besnea, lui Costel Pîrnău, Petru Epure și lui Sorin Ilie Țața.

La Secțiunea – Angajatori li s-au acordat trofee de ambasadori ai incluziunii: Auchan România, OMV Petrom, Velveto. Premiile pentru ambasadorii incluziunii au fost înmânate de către Brand Ambasadorul CNDR, domnul Dinu Maxer.

Totodată, li s-au acordat trofee de excelență: Ursus Breweries, asociației Ability HUB și companiei Lugera The People Republic. Premiile au fost înmânate de regizorul Tedy Necula.

La Secțiunea – Profesioniști li s-a acordat Trofeu de excelență următorilor: Nicolae Chiosu – Psiholog, Silvia Stelea – Antreprenor, Grupul ADV România, Dan Patzelt – Antreprenor, Ionuț Popescu – Profesor de kinetoterapie, Diana Madalina Popescu – Nutriționist, Mihai Raneti – fondatorul și CEO-ul CyberSwarm, Federația Filantropia, Asociația de Scleroză Multiplă din România, condusă de Laurențiu Lazăr, Claudia Brătan – Director executiv în cadrul Consiliului Național al Dizabilității din România, Atelierele ANCAAR Unitate Protejată Autorizată.

La Secțiunea – Educație li s-a acordat Trofeu de excelență următorilor: Dumitru Tudorache, Asociația Supereroilor, Asociația A.R.T. Fusion, CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin. Premiile la această secțiune au fost înmânate de către fondatoarea de centre educaționale și psihoterapeut, doamna Felicia Akkaya.

La SecțiuneaCultură li s-a acordat Diplomă de excelență următorilor: Asociația de Teatru Digital, Fundația Cartea Călătoare, Vanner Collective & următoarele modele: Magdalena Câmpeanu, Alberta Moșneguțu, Andra Iacov, Diana Dumitru, Roxana Irimia, Lavinia Besnea, Costel Pîrnău, Petru Epure, Sorin Ilie Țața, Daniela Tontsch.

În cadrul Galei, momentele artistice au fost susținute de Dinu Maxer și Lorelay. Invitații au fost întâmpinați cu muzică mixată de DJ Alexandru Croitoru, un tânăr cu dizabilități și proaspăt student la Academia de Studii Economice. Deși se deplasează cu ajutorul unui scaun rulant, el a ales să meargă zilnic la școală, ceea ce dă dovadă de devotament pentru învățare și dezvoltare personală.

Sponsorii evenimentului au fost

Auchan Romania

OMV Petrom

Ability Hub

Velveto

Mai mulți operatori economici, dintre care se remarcă Auchan și OMV, au implementat proiecte pilot pentru a facilita accesul persoanelor cu dizabilități la produsele și serviciile lor. Aceste inițiative reprezintă pași importanți în direcția creării unui mediu incluziv și accesibil pentru toate persoanele, indiferent de dizabilitățile pe care le au.

Puteți afla mai multe informați despre Gala ,,Cultivăm valori!”, accesând pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/profile.php?id=61553317656160.

 

 

 

_________________________________________________________________

Gala Cultivăm valori, ediția 2023

Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) a organizat vineri, 10 noiembrie 2023, Gala „Cultivăm valori!”, eveniment la care au participat persoane cu dizabilități care excelează în diverse domenii, precum și persoane care contribuie la promovarea valorilor din comunitatea celor cu dizabilități.

Evenimentul a avut loc în București, Strada Oltețului, nr. 30, Parc Studențesc Tei, Velveto sala Ronda, Sector 2.

Prin organizarea Galei „Cultivăm valori!”, Consiliul pune accent pe sprijinirea și crearea vieții persoanelor cu dizabilități prin sensibilizare și conștientizare: crește nivelul de conștientizare și educă publicul cu privire la provocările, nevoile și reușitele persoanelor cu dizabilități. Astfel, contribuie la eliminarea stereotipurilor și la promovarea unei societăți mai incluzive.

În cadrul evenimentului au fost promovate valori și principii comune împărtășite în comunitatea persoanelor cu dizabilități: drepturile la educație și muncă; egalitatea; empatia și compasiunea; respectul pentru autonomie; stabilitatea emoțională; libertatea personală; comunicarea eficientă; creativitatea, valoare ce dezvoltă exprimarea prin artă, muzică, literatură sau alte forme de exprimare artistică; dezvoltarea personală; incluziunea în deciziile politice; promovarea respectului pentru limbajul și terminologia corectă; independența în transport; dreptul la autodeterminare; solidaritatea cu alte grupuri marginalizate; participarea activă în comunitate; solidaritatea cu alți membri ai comunității persoanelor cu dizabilități; promovarea accesibilității în turism.

Evenimentul a reunit 300 de participanți: persoane cu dizabilități, aparținători, angajatori, oameni de cultură, decidenți, oameni politici etc.

În cadrul Galei „Cultivăm Valori”, au fost premiate persoane cu dizabilități care excelează în diferite domenii, care lucrează, angajatori ai persoanelor cu dizabilități, decidenți, precum și alte persoane care sunt preocupate de incluziunea persoanelor cu dizabilități.

Organizatorii au alocat un număr de locuri care au fost ocupate de oameni valoroși, care și-au dorit să cunoască comunitatea persoanelor cu dizabilități. Ei consideră că incluziunea socială n-ar mai fi atât de anevoioasă dacă competențele persoanelor cu dizabilități ar fi cunoscute.

În deschiderea Galei „Cultivăm Valori”, doamna Daniela TONTSCH, președintele Consiliului Național al Dizabilității din România, a mulțumit celor prezenți la eveniment, subliniind importanța de a crește comunitatea, prin cultivarea valorilor comune.

,,Vă mulțumesc pentru că ne onorați cu prezența dumneavoastră la  Gala ,,Cultivăm valori”.

Am fost întrebată care au fost criteriile pe care am făcut invitațiile le gală. Ei bine, cu 99% dintre dumneavoastră am interacționat în cadrul unor activități profesionale în acest an. Pot să spun despre fiecare în cadrul cărei activități am interacționat și ce rezultate au decurs. Eu am ales  numele galei, la care țin în mod deosebit. Cultivăm valori este o metaforă care semnifică valorile noastre comune: educația, munca, profesionalismul, cultura, sportul și, totodată, semnifică rolul fiecăruia dintre cei prezenți aici de a-i motiva pe cei din jur să le urmeze exemplul.

Noi, cei de la CNDR, am organizat nenumărate evenimente la care au participat persoane cu dizabilități care excelează în domenii variate. De fiecare dată ne revendicam drepturile și ne scăpa esențialul: acela de a ne bucura de ceea ce realizăm în plan personal și profesional. Așa s-a conturat dorința de a organiza această gală. Ne propunem să creștem comunitatea de la an la an. Putem să facem asta doar cu susținerea dvs.

Vă mulțumesc încă de pe acum și nu uitați că sunteți un element fundamental al unui sistem de valori solid!”, a declarat Daniela Tontsch.

Gala „Cultivăm Valori” a cuprins următoarele secțiuni: elevi determinați; studenți determinați; angajatori; profesioniști; educație; cultură; sport; agenți de schimbare.

La Secțiunea – Elevi determinați s-a acordat Diplomă de excelență pentru capacitatea remarcabilă de a persevera în fața obstacolelor, adaptabilitate și determinare, pentru că îi motivează pe cei din jur prin exemplul propriu, următorilor elevi/următoarelor eleve: Dobre Nikolas Adrian, Andra Dincă , Iosif Cristina Gabriela, Croitoru Alexandru, Emanuel Ion, Tudor Mihăiță Ionuț.

La Secțiunea – Studenți determinați s-a acordat Diplomă de excelență pentru capacitatea remarcabilă de a persevera în fața obstacolelor, adaptabilitate și determinare, pentru că îi motivează pe cei din jur prin exemplul propriu, următorilor studenți/următoarelor studente: Viviana Andreea Căldare, Alberta Moșneguțu (alias Lorelai), Andreea Nicoleta Radu, Anis Ali, Stan Ovidiu Marin, Andrei Neagu.

La Secțiunea – Angajatori li s-a acordat Diplomă de excelență domnilor: Bogdan Șovar, Director General, Owner, Managing Partner la Tiger Security și Marian Coman, fondatorul Framinor Serv.

La Secțiunea – Profesioniști li s-a acordat Diplomă de excelență lui Rădulescu Dragoș – AlexandruDanielei Diculescu, Ioanei Daniela Nuță, Alexandrei Gabriela Frâncu, lui Cătălin Peter, Marius Stratulat, Ion Adrian Mihalcea, Laurei Știfter, Irina Crocker și Iuliei Florescu.

De asemenea, li s-a acordat Diplomă de excelență domnilor parlamentari: Dan Cristian Popescu, Cristian Ghica, Silvia Dinică, Monica Cristina Anisie, Felicia Akkaya, Adrian Axinia și domnului Jean Badea, subprefectul capitalei, pentru că au acceptat invitația Consiliului Național al Dizabilității din România de a participa la discuții informale. Pentru implicarea directă în dialogurile strategice ale CNDR și în garantarea unei reprezentări directe a persoanelor cu dizabilități în procesul de elaborare a politicilor. Pentru că au amplificat vocea persoanelor cu dizabilități și au îmbrățișat valorile noastre comune, îndreptate către respect, egalitate şi incluziune.

La Secțiunea – Educație i s-a acordat Diplomă de excelență doamnei Adela Hanafi.

La Secțiunea – Cultură li s-a acordat Diplomă de excelență domnului Costel Pîrnău și Trupei Thetis a Asociației Nevăzătorilor Constanța.

La Secțiunea – Sport li s-a acordat Diplomă de excelență doamnei Irina Văcărean și domnilor Dacian Pribeanu și Alexandru BOLOGA.

La Secțiunea – Agenți de schimbare li s-a acordat Diplomă de excelență lui Marius și Dorina Hămbășan pentru rolurile de agent de schimbare și de promotor al protejării și promovării drepturilor persoanelor cu dizabilități instituționalizate.

De asemenea, în cadrul aceleiași secțiuni li s-a acordat Diplomă de excelență următorilor agenți de schimbare: Elena Năstase, Arabela AcălineiMaria TeodorescuDoina Băceanu, Izabela DumitruLenuța Gustă, Ovidiu Milian, Sorin ȚațaMihai Bursuc, Laurențiu LazărAnis Ali, formați în cadrul proiectului „Drepturile persoanelor cu dizabilități în alegerile europene – DREE”, pentru rolurile de agent de schimbare și de promotor al protejării și promovării drepturilor persoanelor cu dizabilități în Uniunea Europeană.

În cadrul Galei ,,Cultivăm valori”, Consiliul Național al Dizabilității din Romania a oferit titlul de Brand Ambassador domnului Dinu Maxer pentru că îmbrățișează valorile persoanelor cu dizabilități, îndreptate către respect, egalitate și incluziune.

Sponsorul principal al evenimentului a fost VELVETO. Alți sponsori au fost: SMS TICKETING, ABILITY HUB, ARENA EVENTS, FUNDAȚIA ASSA, ASOCIAȚIA FUNRAISING PARMAFOOD, LEMON BOX,FUNDAȚIA DAN CRISTIAN POPESCU, HOTEL INTERNAȚIONAL BUCHAREST.

Patricia Croitoru, PR-ul companiei Horeca Venue, respectiv al Complexului de Evenimente Velveto, gazda Galei „Cultivăm valori!”, a declarat: ,,Dați-mi voie să încep prin a felicita, pentru o astfel de inițiativă, Consiliul Național al Dizabilității din România, felicitări, în special doamnei președintă Daniela Tontsch, cea căreia îi datorăm cu toții mulțumiri pentru ideea de a organiza această minunată GALĂ!

Felicitări, de asemenea, tuturor sponsorilor care s-au alăturat acestui eveniment, felicitări angajatorilor prezenți în această seară și invitaților din sfera politică și administrativă!

Este o reală onoare pentru mine să particip la acest eveniment atât ca gazdă, cât și ca invitată.

Tema este una extrem de generoasă și, mai ales, sensibilă. Îmi doresc ca această gală să aducă bucurie în sufletele voastre, proiecte și oportunități minunate în viitor.

Gala „Cultivăm valori!” este pentru dvs., pentru reușitele dvs., dar și pentru conștientizarea și educarea societății să devină mai incluzivă în ceea ce privește persoanele cu dizabilități.

De aceea, compania noastra s-a alăturat acestui proiect al doamnei președintă Daniela Tonsch și, cu siguranță, și în viitor ne vom implica în astfel de acțiuni care vin în sprijinul dvs.

Activând în Industria Ospitalității suntem încântați să vă avem astăzi ca oaspeți și vă oferim cu drag serviciile noastre. Așa cum am comunicat și doamnei președintă, suntem deschiși ca angajatori să primim în compania noastră persoane din rândul dvs., care își doresc să dezvolte o carieră în domeniul Horeca.

Nu în ultimul rând, vă felicităm pe toți cei prezenți pentru realizările voastre și pentru entuziasmul cu care promovați și creșteți valori!

Anna Akhalkatsi, Manager de Ţară pentru România în cadrul Băncii Mondiale, a declarat: ,,Stimați parteneri și dragă audiență,

Sunt onorată să particip la această Gală. Acest eveniment este important pentru o Românie mai incluzivă și prosperă.

Misiunea Băncii Mondiale este să ajute țările să reducă sărăcia și să crească nivelul de prosperitate pe o planetă locuibilă. Această misiune ghidează și activitatea noastră în România. Obiectivul nostru aici este să creștem capacitatea administrației publice de a sprijini o dezvoltare economică axată pe oameni, incluziune socială și creșterea bunăstării pentru fiecare cetățean.

De asemenea, sprijinim o dezvoltare durabilă și rezilientă la șocuri. Dar oamenii sunt cei mai importanți. Din acest motiv, domeniul protecției sociale este unul în care lucrăm cu Guvernul României, societatea civilă și alți parteneri pentru a gîndi măsuri de sprijin adecvate pentru persoanele expuse unor riscuri sociale și economice, inclusiv persoanele cu dizabilități.

Sprijinul nostru a contribuit la realizarea a trei lucruri importante:

Unu, o nouă strategie privind drepturile persoanelor cu dizabilități pentru «O Românie echitabilă».

Doi, un ghid ce sprijină activitățile de reducere a numărului de persoane care trăiesc în instituții și le ajută să trăiască independent, în comunitate.

Trei, o nouă metodologie de evaluare a dizabilității aliniată la standardele internaționale.

Recomandările Băncii Mondiale sunt rezultatul colaborării cu persoane cu dizabilități, conform principiului «nimic pentru noi, fără noi». Cred cu tărie în acest lucru, atât din perspectivă morală, dar și din experiența mea personală. Deși trăiește în altă țară, nepotul meu este un membru al comunității persoanelor cu dizabilități. Am observat în propria mea familie cât de important este ca persoanele cu dizabilități să aibă parte de servicii publice gândite și pentru ele, de infrastructură adecvată în comunitate și de sprijin ca să trăiască în demnitate, să lucreze și să se bucure de o viață bună alături de cei din jur.

În activitatea noastră în acest domeniu, în România, am lucrat nu doar cu persoane cu dizabilități dar și cu specialiști din toate serviciile relevante din aproape toate județele din România – în total peste 300 de specialiști și beneficiari.

Încurajăm Guvernul României să continue dialogul și colaborarea și să implementeze reforme curajoase și eficiente pentru «O Românie echitabilă»

Puteți afla mai multe informați despre Gala ,,Cultivăm valori!” și viziona fotografii, accesând pagina de facebook a evenimentului…